Voorbeeld notificatie met link naar projecten

Health Hub Roden opent deuren tijdens Open Bedrijven dag Drenthe

Op zaterdag 2 november vindt weer de grootste open dag van Nederland plaats; de Open Bedrijvendag Drenthe. Op deze dag kunt u tussen 10.00 en 16.00 een kijkje nemen in het nieuwe gebouw van Health Hub Roden aan de 1e Energieweg 13. Waar Resato eerst zijn productie had, lopen nu studenten en ondernemers rond in een inspirerende omgeving.

Eigenzinnig ecosysteem
Health Hub Roden is de afgelopen jaren flink gegroeid. In het nieuwe pand is een eigenzinnig ecosysteem ontwikkeld waar bedrijven, kennisinstellingen en overheid samenwerken. De faciliteiten die Health Hub Roden biedt kunnen ondernemers helpen bij hun groei. In het nieuwe pand werken al diverse bedrijven met een medisch technologische focus. Samen met studenten zijn diverse projecten opgestart op het gebied van zorg en technologie.

Wat is er te zien en te doen?
Op 2 november kunt u kennismaken met Health Hub Roden door een rondleiding te volgen. Verder zijn er workshops te doen in onze doe- en beleefhal en in het FabLab. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals het graveren van een appel in een lasersnijder, het maken van een hologram of je eigen minion van karton. We zien u graag op 2 november!