Voorbeeld notificatie met link naar projecten

'Wij brengen ideeën, ontwikkelingen en kennis samen'

Ontmoet Health Hub Roden

Health Hub Roden staat midden in de wereld van medische technologie en healthy ageing. We vormen een ‘hub’: een verbindende schakel tussen ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Die verbinding maken we door ons netwerk, ons kapitaal en onze kennis in te zetten. En door het beschikbaar stellen van onze faciliteiten. Samen met ondernemers, kennisinstellingen en de overheid werken we aan hetzelfde doel: het verbeteren van de kwaliteit van leven dankzij innovatie.

Kennisinstellingen
In Health Hub Roden wordt theorie in de praktijk gebracht. Studenten, docenten, lectoren en andere personen verbonden aan het onderwijs zijn welkom op onze werkvloer. Daar wordt geleerd tussen en met de ondernemers. Een inspirerende kijk op het echte werkveld.

Bedrijven
Een onderzoeksvraag op het gebied van Healthy Ageing of medische technologie? We helpen ondernemers op weg naar een antwoord. Zo kunnen studenten en docenten uit ons netwerk op zoek gaan naar innovatieve oplossingen. Maar we weten ook de weg naar de juiste informatie en organisaties. Bijvoorbeeld als het gaat om subsidies en patenten.

Overheid
De overheid stimuleert en faciliteert Health Hub Roden. Health Hub Roden is voor Noord-Nederland uniek, de verwachting is dat de werkgelegenheid toeneemt. En dat er meer aansluiting ontstaat met andere bedrijven. Daarnaast creëert Health Hub Roden werkervaringsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vragen over subsidies vanuit de overheid en wet- en regelgeving? Via Health Hub Roden kom je bij de juiste overheden terecht.

Nieuwe kansen op werk
Health Hub Roden biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen. De afdeling Sociale Zaken van onze partner gemeente Noordenveld doet een marktscan, vertaalt dit naar de behoefte van bedrijven en gaat op zoek naar talent. We stellen samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op en bieden bijvoorbeeld gespecialiseerde opleidingstrajecten aan. Dit doen we in samenwerking met het partnerbedrijf dat een vacature heeft. Het bedrijf krijgt dankzij deze nieuwe manier van samenwerken een medewerker die volledig op maat opgeleid is. Meer informatie hierover? Neem contact op.

Health Hub Roden wordt mogelijk gemaakt door Provincie Drenthe, Provincie Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Healthy Ageing Network Northern Netherlands, Regio Groningen-Assen en Gemeente Noordenveld. Hanzehogeschool Groningen is als penvoerder verantwoordelijk voor Health Hub Roden.

Wat heb je nodig?

Vergaderruimte

Perfect uitgeruste ruimtes voor vergaderingen, brainstorms of andere zakelijke bijeenkomsten. Midden in de dynamiek van ondernemen, leren en ontdekken. Het enthousiasme om je heen is aanstekelijk!
https://hhr.amtest.nl/sites/default/files/svg_icon/people-white.svg

Eventruimte

Op zoek naar een locatie voor een evenement? We hebben de ruimte en de faciliteiten voor groepen tot 200 personen. Past de bijeenkomst bij Healthy Ageing of medische technologie? We denken en werken graag mee!
https://hhr.amtest.nl/sites/default/files/svg_icon/horn-white.svg

Laboratorium

Alles wat je nodig hebt voor het doen van onderzoek. Er zijn dertig werkplekken beschikbaar voor diverse werkzaamheden. Het lab heeft drie secties: medisch microbiologisch, (bio-) analytisch en chemisch.
https://hhr.amtest.nl/sites/default/files/svg_icon/erlenmeyer-white.svg

Het FabLab

Zet jouw idee om in een professioneel prototype. Je bent welkom op onze werkplaats met de nieuwste apparatuur. Maak er gebruik van bijvoorbeeld de 3D-printer, lasersnijder of 3D-snijmachine. Werk er alleen, met een instructeur of met een groep studenten.
https://hhr.amtest.nl/sites/default/files/svg_icon/slide-settings.svg