Voorbeeld notificatie met link naar projecten

'Het grootste medische technologie netwerk van Nederland'

Advantage project beheer BV

Advantage project beheer beschikt over jarenlange ervaring in aanbestedingstrajecten, projectuitvoering en innovatieve staalverwerking. Specifiek voor de Life Science sector houden zij zich bezig met afhandeling van restafval van garnalen waaruit belangrijke stoffen voor de medische industrie gehaald kunnen worden.
67

Alfa-college

Het Alfa-college is het christelijke regionaal opleidingencentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland en verzorgt middelbare beroepsopleidingen en educatieve trajecten. Daarnaast verzorgt het bedrijfsopleidingen op maat en diverse cursussen.
140

ALMED assembling & packaging

Almed levert een totaalpakket aan diensten en services zoals assembleren, steriliseren, verpakken, veilig transporteren en meedenken. Zo assembleren ze producten voor de medische industrie, bijvoorbeeld infuuszakken.
68

Applied Biosignals GmbH

Applied Biosignals GmbH is een Duits bedrijf dat meet- en analysesoftware ontwikkelt op het gebied van medische fysiologie.
99

BAM Groningen

Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. De werkmaatschappijen van BAM zijn actief in de business lines Bouw en Vastgoed en Infra, alsmede in Publiek-private samenwerking.
246

Bergcom Engineering

BergCom Engineering houdt zich veelal bezig met complexe vraagstukken. Zo bedienen ze opdrachtgevers uit binnen- en buitenland met optimalisatie en het verbeteren van productieprocessen. Met een goede mix van jonge talentvolle mensen, maar ook ervaren medewerkers, harde werkers en out of the box denkers, probeert het bedrijf steeds te leren en met de creativiteit van alle medewerkers zich continu te verbeteren om met elk product of dienst in de markt te winnen.
103

BloeiNL

Bloei stopt haar energie momenteel vooral in het twee keer beter en goedkoper maken van de zorgsector en het versnellen en verbeteren van de kennisuitwisseling binnen en tussen organisaties. Met een frisse blik bedenkt Bloei innovatieve concepten en realiseert ze mooie oplossingen, vaak in de vorm van apps en software, om die doelen te bereiken. Hiernaast introduceren zij ook de zgn. Health Coin. Voor meer info, zie de website.
57

BioTransfer

Het is de missie van BioTransfer om u te helpen het ontwikkelingstraject van uw vinding vorm te geven en daarbij het roer zelf in handen te blijven houden. Dit geldt specifiek voor projecten in de Life Science sector.
65

Boston Scientific

Boston Scientific is wereldwijd de grootste producent van medische apparatuur die zich richt op minimaal invasieve geneeskunde. Al meer dan 25 jaar verbetert Boston Scientific de praktijk van minimaal invasieve geneeskunde met een breed aanbod van innovatieve producten, technologieën en diensten voor een groot aantal medische specialisaties. De sectoren waarin zij actief zijn o.a. • Cardiologie • Neurologie • Urologie • Electro fysiologie.
98

Breath in Balanz

Breath in Balanz is een bedrijf dat een Personalized Feedback Systeem ontwikkeld. Dit systeem is voor het behandelen en signaleren van een disfunctionele (ontregelde) ademhaling. In Nederland zijn er circa 1 miljoen mensen die bijvoorbeeld door astma of COPD verkeerd ademen. Middels hun systeem verbeterd de kwaliteit van leven.
105

Carevan Thuiszorg

CareVan Thuiszorg helpt mee te bouwen aan een dementievriendelijke samenleving en dit doen ze door de kennis over het omgaan met dementie te vergroten. Ook leveren ze thuiszorg speciaal voor dementie. Daarnaast hebben ze speciale arrangementen dat bijvoorbeeld tijdig crisisopnames voorkomt. Dit bestaat uit wijkverpleging, dagelijks aanwezigheid van oppas, leefstijl monitoring etc.
102

Casenio

Casenio biedt hulp bij het langer, veiliger en zelfstandiger thuis blijven wonen. Dat willen we allemaal en gunnen we iedereen, maar hoe bereiken we dat? Casenio kan helpen herinneren, waarschuwen, ingrijpen in gevaarlijk situaties en brengt extra comfort in huis.
108

Centric

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei en verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Ook kunnen zij met deze systemen diverse logistieke ketens binnen ziekenhuizen ondersteunen.
84

COSMONiO HEALTHLAB

Cosmonio ontwerpt geavanceerde computer – visie en – machine systemen die het proces van extraheren van informatie uit afbeeldingen automatiseren onder moeilijke omstandigheden. Via slimme algoritmen kunnen complet vision systems worden ontworpen.
69

De Associatie

De Associatie is een samenwerking van maatschappelijk betrokken ondernemers, die werken op het raakvlak tussen overheid en bedrijfsleven. Hun focus is gericht op maatschappelijke en organisatorische problemen, die een innovatieve, creatieve en professionele oplossing vragen. Hun doelgroep zijn bedrijven en overheden, die samen met ons en met elkaar constructief willen werken aan die oplossing. In het verleden hebben zij o.a. de masterclass Healthy Ageing Business gegeven.
95

Drenthe College

Drenthe College is een mbo en opleidingscentrum in het Noorden en Oosten van Nederland. Elk jaar volgen zo’n 8.000 studenten een opleiding aan Drenthe College, dichtbij huis op één van de locaties in de provincie Drenthe: Assen, Emmen en Meppel. Drenthe College biedt studenten van alle leeftijden uitdagend beroepsgericht onderwijs, gericht op werk, persoonlijke ontwikkeling en vervolgstudie.
151

Duidelijk.nl

Duidelijk.nl is een communicatiebedrijf in Friesland. We hebben een hele heldere missie: duidelijker communiceren met animatie en film. We helpen je om je boodschap effectief over te brengen op de doelgroep.
75

Engie

ENGIE laat techniek werken, zodat u zich volledig concentreren op de realisatie van uw doelstellingen. ENGIE doet dit met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. Volledige operatiekamers worden door hun gebouwd.
49

e-Vitality

e-Vitality, is hét vitaliteitsplatform die professional en consument samen brengt. Door de samenwerking met aandeelhouder en big data specialist Target holding B.V. heeft e-Vitality toegang tot de grootste infrastructuur in Nederland op het gebied van beveiligde dataopslag en rekenkracht.
248

Feldbrugge Prototyping

Feldbrugge Prototyping is een bedrijf dat zich richt op het uitvinden en ontwikkelen van goedkope automatiseringsoplossingen voor kleine bedrijven, waar dit voorheen geen mogelijkheid was. Daarnaast is dit bedrijf ook gespecialiseerd in softwareontwikkeling op het gebied van Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence). Ook hebben ze ervaring bij de ontwikkeling van (complete) Medical Devices.
96

Feniks Engineering

Feniks engineering is een zelfstandig ingenieursbureau dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en ontwerpen van producten en (speciaal-) machines en het geven van technische adviezen. Een van hun laatste producten is een tool waarmee tandheelkundige bewerkingen mogelijk wordt bij meervoudig gehandicapte personen.
81

Fijnmechanische Techniek Gerben Posthumus

Fijnmechanische Techniek Gerben Posthumus is een flexibele instrumentmakerij, gespecialiseerd in het CNC draaien en frezen van fijnmechanische componenten, testopstellingen en gereedschappen. Zijn vooral gespecialiseerd in kleine series waarbij er sprake is van hoogwaardige kwaliteit.
87

Fluctus

Fluctus is een ontwerpbureau voor industriële productontwikkeling en engineering van professionele en consumentenproducten. U kunt bij dit bedrijf terecht voor alle fases van productontwikkeling of onderdelen hiervan. Voor de medische branche hebben zij diverse hulpmiddelen/tools ontwikkeld.
97

FPC: For People Company

For People Company wil graag haar beste bijdrage leveren aan de zo optimaal mogelijke ontwikkeling van ieders professie en persoonlijkheid, aan samenwerking tussen de mensen in het bedrijf, aan het bedrijf, de bedrijfsprocessen en het management.
80

Friesland college

Het Friesland college is een regionaal opleidingscentrum met vestigingen door de hele provincie Friesland. De school biedt opleidingen in het Middelbaar Beroepsonderwijs en volwasseneneducatie.
137

8D Games

8D games maakt unieke belevingen op maat in de vorm van games. De ervaring kan gaan over plezier, iets leren, of iets leren kennen maar altijd in de vorm van een game. Deze games kunnen tevens ingezet worden bij fysio oefeningen en gedragsveranderingen.
85

Gemeente Noordenveld

Gemeente Noordenveld Health Hub Roden biedt kansen voor de arbeidsmarkt in de gemeente Noordenveld. Naar verwachting zal de Health Hub 100 Fte aan directe werkgelegenheid opleveren. Er zullen nieuwe ondernemingen ontstaan en het heeft een aanzuigende werking op andere bedrijven. Daarnaast is er plaats voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast speelt de gemeente Noordenveld een belangrijke rol in de totstandkoming van Health Hub Roden.
121

HANNN

HANNN verbindt bedrijven, kennisinstellingen, zorgpartijen en overheden. Van MedTech, Life Sciences, en Food, tot Care & Cure, Healthy Lifestyle en Serious Gaming.
135

Hanzehogeschool Groningen

Als penvoerder speelt de Hanzehogeschool Groningen een belangrijke rol bij Health Hub Roden. De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. De strategische speerpunten Energie​ en Healthy Ageing​ hebben een prominente plek binnen onderwijs en onderzoek.
44

H&P Moulding

H & P Moulding is een full-service, turn-key producent van kunststof spuitgiet onderdelen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie bieden zij volledige matrijs ontwerpen van concept tot voltooiing, hoge kwaliteit kunststof spuitgietproducten plus verpakking en levering. Zij zijn volledig gecertificeerd voor de medische industrie en leveren al jarenlang aan multinationals op dit gebied.
112

IMDS

IMDS kan medische innovaties tot leven brengen met hun kennis en kunde op het gebied van prototypering, ontwikkeling, regelgeving en de uiteindelijke fabricage. Hun werkgebied komt tot uitdrukking in hun naam: Interventional Medical Device Solutions.
60

Inter-psy

INTER-PSY is een erkende instelling voor geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Zij bieden zowel Basis zorg als Gespecialiseerde zorg, in de vorm van diagnostiek, begeleiding en behandeling aan kinderen, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten.
77

ISCOMS

Het internationale studenten Congres van (bio) medische wetenschappen, ook bekend als ISCOMS, is een van 's werelds meest vooraanstaande studenten congressen in de (bio) medische wetenschappen. ISCOMS is echter niet zomaar een congres, het is een non-profit organisatie samengesteld uit studenten die gericht zijn op het bevorderen van studentenonderzoek en de internationale uitwisseling van IT.
220

Itom Medical

Houd zich bezig met o.a. embedded software, zij leveren o.a. producten voor: • Consumenten electronica • Internet of things • Automotive
113

Koninklijke metaalunie- Noord

Het bestuur volgt en beïnvloedt samen met de Metaaluniemedewerkers in het district de regionale ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarkt en beroepsonderwijs, technologie en innovatie, internationalisering, economische zaken, ruimtelijke ordening, infrastructuur, milieu en energie. Vooral bedrijven uit de metaal en elektrosector zijn bij hen aangesloten.
92

Lambert Instruments BV

Lambert Instruments is een producent van hoogwaardige camera’s. Denk hierbij aan Fluorenscence imaging, High-Speed imaging en Scientific imaging.
64

Lasermarks

Het bedrijf Lasermarks houd zich bezig met hoogwaardige laser-, graveer- en snijwerk. Zo kunnen bijvoorbeeld catheters bestemd voor medische toepassingen van een marker worden voorzien, wat de medisch specialist additionele informatie geeft.
116

Lead2Fix B.V.

Lead2Fix B.V. richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van producten voor de droge afbouw, waarbij kwaliteit, prijs en service hoog in het vaandel staan. Een van hun belangrijkste werkzaamheden is het afwerken met lood van röntgenkamers. Binnen de ziekenhuiswereld in Nederland bedienen zij meer dan 60% van de markt.
78

Leefstijl academie

De Leefstijl Academie is een particulier deskundig, ambitieus en innovatieve onderwijsinstelling. Zij zijn betrokken, mensgericht en vernieuwend door voortdurend de nieuwste ontwikkelingen en inzichten te vertalen naar de praktijk. De Leefstijl Academie: Betrokken – Mensgericht – Ontwikkeling.
52

Lode Holding

Lode Holding is de moedermaatschappij van de bedrijven Lode, ProCare, aXtion en Umaco. Met een rijke ervaring, historie en een breed pakket aan producten en diensten op het gebied van Life Sciences is Lode Holding al meer dan 65 jaar een toonaangevende partner en willen een bijdrage leveren aan de medische technologie.
83

Machnet B.V.

Machnet is een producent van MRI spoelen (coils), ten behoeve van het diagnosticeren van complexe ziektebeelden. Actief sedert 1992. Zij ontwikkelen zelf de spoeler en doen dit in samenwerking met toonaangevende (academische) ziekenhuizen.
104

Medim

MediM is een medische praktijk in Houten. Hun doelstelling is om een totaalpakket aan te bieden van preventie, onderzoek en behandeling met de aandacht voortdurend gericht op het welzijn van hun cliënten.
109

MMP BI

MMP biedt met Business Intelligence inzicht in de data die voor uw strategie belangrijk zijn. Zo leveren zij o.a. • Op basis van data-analyse overzichtelijke dashboards, handig voor effectieve sturing • Data integratie • Big data-analyse • Patroon-analyse.
88

Mycelco

Mycelco is een biotechnologisch bureau dat zich specialiseert in ecologische toepassingen met schimmels, planten en bacteriën. Zo kan via hun technieken restanten antibiotica effectief uit het afvalwater worden gehaald.
93

Negotica Development Projects

Negotica is een systeem integrator en ontwikkelaar van hardware en software op gebied van domotica.Via hun vindingen verbeteren zij o.a. de kwaliteit van leven voor mensen met niet aangeboren hersenletsel.
66

NHL Stenden Hogeschool

Door je grenzen te verleggen bereik je meer. Daarom dagen onze docenten je iedere dag uit je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Deze ontdekkingsreis overstijgt de grenzen van je opleiding. Je doet namelijk ook kennis op bij andere opleidingen en zelfs buiten de muren van onze hogeschool. Onze campussen vind je in Noord-Nederland en in het buitenland. Van Leeuwarden tot Zuid-Afrika; de wereld ligt aan je voeten.
149

Noorderpoort

Onderwijsinstelling voor Middelbaar Beroepsonderwijs, Volwasseneneducatie, Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs en bedrijfsopleidingen en advies.
136

NORISK IT Groep

NORISK IT Groep biedt specialistische kennis op het gebied van datamanagement, networking, virtualisatie, security, mobility en workspace management.
73

Ofichem

Ofichem produceert, ontwikkelt en distribueert actieve farmaceutische ingrediënten (Api’s) voor zowel mens en dier. Zij zijn volledig F.D.A. approved en voldoen aan de hoogste Europese regelgeving op gebied van farmacie.
79

Oldenburg fritom

Oldenburger Fritom is al meer dan 95 jaar uw betrouwbare partner in logistieke dienstverlening en ze optimaliseren hun dienstverlening voortdurend, zogenaamd continuous improvement. De verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn zo laag mogelijk in de organisatie gelegd bij hun zeer betrokken medewerkers. Met name voor vervoer van medische hulpmiddelen bent u hiervoor aan het juiste adres. Zij zijn hier volledig voor gecertificeerd.
91

Osnabrück University of Applied Sciences

Osnabrück University of Applied Sciences is de grootste hogeschool in Duitsland met vele richtingen, o.a. op het gebied van Healthy Ageing en Medische Technologie. De hogeschool specialiseert zich in duale studies.
139

Plas Bossinade

Toonaangevend kantoor op gebied van juridische vragen en problemen. Werkt binnen de Healthub samen met HBO-studenten rechten, en stelt hun kennis ook aan deze groep beschikbaar.
115

PNO Consultants

PNO verzorgt financieringsoplossingen voor innovatie, research en investeringen. In samenwerking met de Healthhub, provincie Drenthe en derden hebben zij diverse project voorstellen geschreven. Voorbeelden hiervan zijn o.a. • Human Capital aanvraag Springboard • Herpositionering Frederiksoord.
100

Provincie Drenthe

Healthy Ageing richt zich op gezond en actief ouder worden. Het doel is dat mensen gezonder oud(er) kunnen worden, langer kunnen blijven werken en actief kunnen blijven in de samenleving. De provincie Drenthe wil met de Health Hub Roden bijdragen aan de verbetering van de regionale economie en werkgelegenheid en aan oplossingen die de kwaliteit van leven verbeteren en een toegankelijke betaalbare zorg mogelijk maken. Daarnaast speelt de provincie Drenthe een belangrijke rol in de totstandkoming van Health Hub Roden.
128

Provincie Groningen

Provincie Groningen; een ondernemende en vernieuwende provincie De provincie heeft ongeveer 580.000 inwoners, verdeeld over 20 gemeenten. Groningen is een provincie met een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de vroege middeleeuwen en – getuige de recente opgravingen in de stad Groningen - tot ver in de tijd daarvoor. Nu zijn we een ondernemende en vernieuwende provincie, met alle ruimte voor natuur en recreatie.
183

Pure IMS

Pure Inhalation Medication Systems (PureIMS) is een farmaceutisch bedrijf gevestigd in Roden, Nederland. De kernactiviteiten van PureIMS zijn: het ontwikkelen, bereiden en vermarkten van gemicroniseerde geneesmiddelen voor effectieve pulmonaire toediening. Zij doen dit via de zgn. twincer een Nederlandse uitvinding die op termijn een revolutie kan ontketenen op gebied van medicijntoediening.
82

Qserve Consultancy B.V.

De missie van het bedrijf Qserve is het ondersteunen van medisch technologische fabrikanten. Dit vooral op het gebied van regelgeving, om zo de bedrijven te ondersteunen in het waarborgen van de kwaliteit van het product.
101

Reijnensealing bv

Reijnen Sealing houdt zich bezig met ingieten, foam pakkingen, conformal coating en hotmelt technieken. Hierdoor kan hoogwaardige elektronica beschermd worden.
46

Repoint

De mensen van RePoint werken al jaren samen met mensen in de zorg. RePoint werkt met een team van medewerkers aan de ontwikkeling, verkoop, implementatie en service van CureTrack. Repoint heeft een realtime track & trace systeem ontwikkeld, dat met recht het meest kosteneffectieve systeem in de markt genoemd kan worden: CureTrack. Ziekenhuizen maken veelal gebruik van hun logistieke systemen.
107

ROC Menso Alting

ROC Menso Alting is een gereformeerd mbo voor christenen. De school heeft een vestiging in Groningen en in Zwolle. Met zo'n 675 deelnemers in Groningen en 750 in Zwolle is het Menso Alting het kleinste en natuurlijk ook het gezelligste roc van Nederland.
219

Samenwerkingsverband Regio Groningen Assen

Regio Groningen-Assen is een vrijwillig samenwerkingsverband tussen de provincies Drenthe en Groningen en de gemeenten Assen, Bedum, Groningen, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Noordenveld, Slochteren, Ten Boer, Tynaarlo, Winsum en Zuidhorn. Sinds 1996 investeert Regio Groningen-Assen in het versterken van de economie en de gebiedskwaliteit. Regio Groningen Assen speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van Health Hub Roden.
127

Sintecs

Sintecs werd opgericht in 2000 als een Electronic Design Servicebedrijf gespecialiseerd in high-speed board design en analyses. Sinds die tijd is Sintecs betrokken geweest bij de ontwikkeling van high-end producten in verschillende marktsegmenten, zoals industrie, gezondheidszorg, telecommunicatie, ruimtevaart en defensie.
76

Sportconfex

Sportconfex is een productiebedrijf wat zich bezighoudt met het produceren van functionele sportkleding. Sportconfex biedt een breed assortiment aan sportkleding voor schaatsers, fietsers, atleten, balsporters en motorcrossers. Ook plaatsen zij sensoren in b.v. schaatspakken en zijn zij standaard leverancier voor de Olympische spelen.
45

STT products bv

STT Products is een machinefabriek uit Groningen, gespecialiseerd in fijnmechanica. Zij zijn o.a. partner binnen HTSM en smart productie technieken. Zij bouwen al jaren productiemachines voor de medische industrie.
54

TCNN

Het Technologie Centrum Noord-Nederland staat voor economische versterking van Noord-Nederland en het Noord-Nederlandse bedrijfsleven, met name het midden- en klein bedrijf (MKB).
132

Tooling 24-7

Jong bedrijf op het gebied van allround verspaning. Ze houden zich o.a. bezig met prototyping en reparatie van productiemachines. Ook hebben ze machines ontworpen voor het schoonmaken van complete medische producten.
114

Turtle Creations

Turtle Creations helpt bedrijven met hun prototype vraagstukken. Dit doen ze onder andere door advies te geven over de aanschaf van diverse prototype tools, zoals 3D printers, 3D scanners en lasersnijders.
86

UMCG

Het UMCG werkt aan patiëntenzorg, het opleiden van artsen en wetenschappelijk onderzoek. De focus ligt hierbij op 'gezond en actief ouder worden'.
133

VDL Wientjes Roden

VDL Wientjes Roden is actief op het gebied van engineering, ontwikkeling en productie van hoogwaardige kunststofproducten, ook steeds meer in de medisch technologische hoek. Voorbeelden van dit laatste is 1) Assembleren van intelligente couveuses 2) Fantomen voor mri scan apparatuur.
72

VDH Roden

VDH Products BV ontwikkelt en produceert al meer dan 35 jaar mechanische en elektronische instrumenten voor het meten van temperatuur, druk en relatieve luchtvochtigheid. Middels hun slimme systemen kan op afstand de gehele klimaat instelling van koelschepen (fruit) beheerst worden. Deze systemen kunnen ook toegepast worden in de Medtech.
74

Vegro

Vegro is blij een samenwerking aan te gaan met Health Hub in Roden. Zij verwachten veel van de innovaties op het gebied van hulpmiddelen, welke zij samen kunnen inzetten om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen voor een beter leven. Vegro Thuiszorgwinkel is al sinds 1985 een vertrouwde partner voor zorginstellingen en particulieren. Bij hun vindt u een uiteenlopend assortiment verpleeg- en zorgartikelen dat te koop, te huur en te leen is. Dit zijn artikelen voor zowel alledaagse als specifieke gevallen. Uw online bestelling bestelt en betaalt u veilig, gemakkelijk en snel. Verder hebben ze veel producten op voorraad. Zo weet u zeker dat u uw gewenste artikelen snel in huis heeft.
111

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch – leven en genieten in modern design. Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch en dat al sinds het jaar 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vormgeven.
106

Vereniging springboard

Springboard heeft tot doel de medische technologiesector in Noord-Nederland te ontwikkelen tot een toplocatie voor bedrijvigheid, kennis en kunde op het gebied van medische producten en toegepast onderzoek ten behoeve van actief gezond ouder worden.
129

Viemr

VIEMR is specialist in Virtual Reality en Augmented Reality (toegevoegde realiteit) oplossingen. Zij springen in het diepe en verkennen het onbekende. Ruimdenkend, doelgericht en vol overgave. Met ruim zeven jaar wereldwijde ervaring heeft het team de meest innovatieve, spraakmakende en prijswinnende campagnes gemaakt voor de grootste merken. Zo kunnen aankomende geneeskundigen skills trainen met hun methode zonder dat zij dit hoeven te oefenen op weefsel.
110

Watter bv

De oprichters van Watter, hebben beiden meer dan tien jaar ervaring met de gepatenteerde Watter-technologie. Zij hebben, die ervaring benuttend, een volgende, baanbrekende stap weten te zetten in de ontwikkeling daarvan. Hun systemen richten zich vooral op desinfectie. Toepassingsgebieden zijn o.a. ziekenhuizen, medische industrie, maar ook landbouw.
90

Witteborg Sport

Witteborg Sport ontwikkelt een machine voor de behandeling van lage rugpijn. De verdere optimalisatie van dit product kan gedaan worden via de Health Hub in Roden. Feit is dat door toepassing van deze machine, lage rugpijn effectief kan worden bestreden.
89

Xendo BV

Xendo is een toonaangevende, onafhankelijke advies- en projectmanagementorganisatie op het gebied van (bio) farmaceutische producten, medische apparatuur en gezondheidszorg. Het is hun ambitie om de kwaliteit en veiligheid van geneesmiddelen te verbeteren en de time-to-market voor medicijnen en medische hulpmiddelen die de kwaliteit van leven verbeteren, te verkorten.
247

HANNN

Welkom bij de gezondste coalitie van Nederland: Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN). Wij mobiliseren alle ondernemers, denkers en beslissers die bij kunnen dragen aan een gezondere regio. Samen bouwen we aan een omgeving die gezondheid stimuleert. Van bewegen en voeding tot een gezonde omgeving, zingeving en sociale samenhang.
263